CONTROL YOUR MIND MENTORFORLØB

CONTROL YOUR MIND

Frigør din indre styrke: Mestrer din indre dialog og opnå nye højder!

Velkommen til dit transformative forløb, hvor jeg hjælper dig med at omdanne din indre dialog fra en negativ kritiker til din største støtte og allierede. Jeg og du ved, at vores tanker og ord har magt, og det er tid til at tage kontrol over dem for at opnå det, du virkelig ønsker.

Jeg forstår udmærket den stemme, der fylder dig med selvbebrejdelse og tvivl, når du ser dig selv i spejlet eller står over for udfordringer. Den stemme har begrænset dig længe nok. Det er på tide at bryde fri og forme din fremtid.

Med 27 teknikker og trin-for-trin videoer vil du lære at omdanne din indre dialog til din bedste ven. Jeg tilbyder fleksibilitet, så du kan øve teknikkerne og udføre opgaverne, når det passer ind i din hverdag. Og du behøver ikke at gå alene gennem denne rejse – jeg vil være der for at guide og motivere dig, især når det bliver svært.

Alt, hvad du har brug for, vil være let tilgængeligt enten via app eller i din browser. Og med vores inspirerende pep-talks vil du blive overrasket over, hvor langt du kan nå, når du mestrer din indre dialog.

Tag det første skridt mod at skabe en stærk og positiv indre dialog. Lad os sammen forme din fremtid og frigøre dit fulde potentiale. Tilmeld dig dit forløb i dag og oplev den fantastiske forvandling af din indre dialog. Du fortjener det bedste, og jeg er her for at sikre, at du opnår det.Temaer

Dit indre dialog forløb er online og varer mellem 12-20 uger. Dit forløb bliver personlig gjort ved vores 1:1 samtaler.

Fortid, selvtillid & motivation

Følelser, selvværd & tankemønstre

Åndedræt, værdier & miljøer

Visualisering, meditation & intuition

Modgang, drivkraft & kommunikation

Disciplin, vilje & at blive på sporet

I et forløb hos mig er du ikke en klient, du er et medlem af mit team.

Vi er et team, som ønsker at udvikle os, og derfor har jeg skabt dette fællesskab, så du kan dele dine sejre, dine mål og blive heppet på af ligesindede. 

Den vigtigste samtale du har i dit liv, er den du har med dig selv. Så hvorfor ikke have en positivt dialog og mestre at bruge den konstruktivt? Lad mig hjælpe dig med at få et stærkere og mere postivt mindset, hvor du kan blive din egen største fan, så du gøre det ukomfortable mere behageligt at være i.

DETTE KAN DU GLÆDE DIG TIL!

Alt dette får du:

3 x 45 minutters 1:1 sessions.

Online gruppemøder hver uge, også efter endt forløb

Sms-service 

Månedlige challenges.

Foredragsbillet.

Mulighed for selvudviklingsture til f.eks. Bornholm.

Netværk i en privat Facebookgruppe

Motivationsvideoer og taler.

UDTALELSER

HVAD SIGER ANDRE

Et forløb hos Patrick har hjulpet mig med at være mere positiv, tage nogle beslutninger, og udfordringer op jeg normalt ville gå langt udenom. Han har givet mig nogle mentale værktøjer og redskaber jeg selv kan tage med mig videre i min drøm.

LISA SVALEBECH

Tak til Patrick for et super autentisk og inspirerende foredrag. Jeg vil helt klart anbefale at give sig selv muligheden for at lytte til Patricks livshistorie og lade sig inspirere til at blive en stærkere og bedre version af sig selv.

ZIENNA LOUISE

Patrick Simiglai formår at holde foredrag som virkelig "rykker". Patrick rykker den enkelte ud på stolekanten, rykker den enkeltes indstilling - og rykker den enkeltes holdning til det at være pro-aktiv.

CARSTEN LUND MADSEN

DIN FORANDRING

Efter forløbet vil du:

Positiv indre stemme

Have indblik i, hvad der tricker dit negative mønster.

Vide, hvorfor det er opstået (din bagage).

Have overblik og overskud.

Viden om, hvordan du kan overskue din egen adfærd – og dermed undgå at falde tilbage.

Mentalrobust

Er der noget, der holder dig tilbage fra at starte? Så er det godt, at jeg altid starter med en uforpligtende indledende samtale, som skal afgøre om vi to har kemien til et godt samarbejde.

KONTAKT

Vil du med på forløbet?

Udfyld formularen nedenfor til en indledende samtale

11 + 3 =