MISBRUGSFORLØB

MISBRUGSBEHANDLING

Giv dig selv lov til at få hjælp

Har du brug for at få løst det bagvedliggende for dit misbrug, eller overforbrug af alkohol? Eller har du som pårørende brug for at blive vejledt?

Dette kan du opnå i forløb hos mig

Dit forløb bliver skræddersyet til dig personligt, hvor vi vil rydde op i den tunge rygsæk, du slæber rundt på. Jeg ser misbrug og overforbrug, som flugtmiddel, og når du har styr på det, vil du give slip.

I dit forløb vil du opnå:

  • Et liv uden rusmidler.
  • Bedre selvværd og følelsesregulering.
  • Adfærd, værdier og relationer.
  • Strategier til at håndtere et liv uden rusmidler.

EKSEMPEL

Et eksempel på et forløb, kunne se sådan ud:

Opkald hver morgen og aften.

1 samtale af 45 minutter ugentligt.

Ugentlige opgaver

Du ringer til mig, når tankerne fylder for meget.

Hvis du falder, så griber jeg dig og hjælper dig op igen.

Sociale events som foredrag, gåture etc.

Forløbet er individuelt og tilpasses efter dine behov. Jeg har hjulpet over 100 misbrugere gennem de seneste 2 år med at slippe deres overforbrug eller misbrug. Det har været spiseforstyrrede, alkoholikere, stofmisbrug, telefonafhængighed. Fælles er, at det er en flugt.

Du fortjener også at leve et liv du elsker. Skal vi tage første skridt sammen?

UDTALELSER

HVAD SIGER ANDRE

Et forløb hos Patrick har hjulpet mig med at være mere positiv, tage nogle beslutninger, og udfordringer op jeg normalt ville gå langt udenom. Han har givet mig nogle mentale værktøjer og redskaber jeg selv kan tage med mig videre i min drøm.

LISA SVALEBECH

Tak til Patrick for et super autentisk og inspirerende foredrag. Jeg vil helt klart anbefale at give sig selv muligheden for at lytte til Patricks livshistorie og lade sig inspirere til at blive en stærkere og bedre version af sig selv.

ZIENNA LOUISE

Patrick Simiglai formår at holde foredrag som virkelig "rykker". Patrick rykker den enkelte ud på stolekanten, rykker den enkeltes indstilling - og rykker den enkeltes holdning til det at være pro-aktiv.

CARSTEN LUND MADSEN

KONTAKT

Vil du med på misbrugs-forløbet?

Udfyld formularen nedenfor til en indledende samtale