FORFATTER: PATRICK SIMIGLAI

Smerten blev min drivkraft

Få 23 mentale teknikker til at skabe din forvandling

Patrick Simiglai er tidligere bandemedlem og misbruger – med en start langt bag startlinjen, havde selvmedlidenheden fat i ham. I dag er han den inspiration, han selv ville se op til. Med 6 maratons på 45 timer, lært engelsk på 2 år og skrevet en bog. Han er en populær foredragsholder, der bl.a. bliver brugt af skoler, Politiet og i erhvervslivet. 

Gratis fragt og 3-4 dages levering

Beundringsværdigt

Det er beundringsværdigt hvad den flotte, glade og meget positive Patrick Simiglai har opnået i hans unge liv. Men sådan startede det ikke for ham.

Første gang jeg lyttede til hans barndoms historie var jeg på grådens rand. Så hård, barsk og voldelig en opvækst havde jeg aldrig hørt om. Men som et mirakel, og vigtigt at huske på for os alle et personligt valg ændrede Patrick på alt i hans liv.

Knus og kram – din ven.

Ole Henriksen

Founder af OleHenriksen Skincare

Patrick giver ikke op

Patrick var aspirant nummer 13 i sæson 6 af ‘Korpset – gjort af det rette stof’. Efter en  lidt forvirret start fandt Patrick sine ben at stå på og viste efterhånden, som timerne og dagene skred frem, at han rent faktisk var gjort af ‘det rette stof’. Han udviste en fysisk råstyrke og stamina – men endnu vigtigere; han udviste en bemærkelsesværdig mental robusthed, mine instruktører og jeg mere og mere fik øjnene op for. Det var tydeligt, at Patrick ikke havde tænkt sig at give op

Thomas Rathsack

Chefinstruktør, Korpset

Topmotiveret!

Da jeg mødte Patrick første gang til casting på Stjerne Boksning, mærkede jeg hurtigt hans energi og drive! Han var topmotiveret og meget klar til det herforløb vi skulle igang med. Patrick har fortalt mig en masse historier om de ting han har opnået og de ting han har været igennem. Om må bare sige at hvis man hører hans historie, tror jeg ikke man kan andet end at respektere den mand.

Cengiz Salvarli

Founder af Stjerneboksning

OM BOGEN

Oplev en utrolig rejse og lad dig inspirere til at finde din egen forvandling med  konkrete teknikker.

Fra en dysfunktionel barndom fyldt med mishandling og overgreb, blev jeg trukket mod den kriminelle vej. Skolesystemet kunne ikke rumme mig, og jeg fandt anerkendelse i et farligt bandemiljø. Dette førte til et liv fyldt med alkohol, narkotika, fængsel og en enorm gæld. Midt i kaosset fandt jeg dog styrken til at ændre mit liv. Inspireret af Frømandskorpset, begyndte jeg en rejse mod forandring. Skridt for skridt overvandt jeg frygten for mine tanker og følelser, og flyttede mine mentale grænser, og blev en bedre version. 

Gennem ekstreme udfordringer som ultra maratons, rope climb og maraton svømning, har jeg opdaget ukendte dele af mit sind og ønsker at inspirere andre til at finde deres egen styrke. Trods et tidligere alkoholmisbrug og lavt selvværd har jeg formået at transformere mit liv. Ydermere har jeg lært engelsk og skrevet denne bog. Jeg har betalt min gæld, opnået utrolige præstationer og nu fungerer jeg som ambassadør for velgørenhedsorganisationer, hvor jeg støtter børn, der fortjener en ny chance.

Kapitler

Sider

PROLOG

Fuck – mit fordæk er sprunget” var min første tanke, og inden jeg kunne nå at følge op med rationelle tanker og idéer, begyndte bilen at skride rundt midt på motorvejen. Audien var helt og aldeles ude af kontrol og snurrede så hurtigt rundt, at jeg hurtigt, men sikkert mistede orienteringen og dermed muligheden for aktivt at kunne rette bilen op.

Pludselig dukkede den mest sindssyge tanke op – ud af det blå ingenting. I dette øjeblik af kaos, udskridning, billarm, røg og støj fik jeg i samme sekund en følelse af, at det var nu, jeg skulle dø. Jeg syntes sjovt nok, at jeg var afklaret med følelsen, men ville ikke forlade denne jord med et aftryk af, at jeg havde fejlet eller ikke var lykkedes med noget. Så fast besluttet på at sende en sidste hilsen til dem, som senere skulle finde mig, når jeg var død og borte, stemte jeg i med begge ben mod bunden af bilen og pressede samtidig begge mine arme mod rattet. Totalt surrealistisk begyndte jeg at smile, da jeg i denne kaosstund havde overbevist mig selv om, at når jeg blev fundet død, så ville det være med et smil på læben. Jeg nåede kun akkurat lige at tænke tanken om smilet og spænde samtlige muskler i min krop, før Audien med enorm kraft smadrede direkte ind i autoværnet.

Glasstumper og forvredet metal fløj rundt i kabinen og ud på kørebanen. Der lugtede af brændt gummi, varmt metal og diesel i sekunderne efter. Min hjerne havde i et par splitsekunder svært ved at finde ud af, om alt var slut, om jeg nu var på den anden side, og om jeg egentlig var uskadt.

Lige så hurtigt bilen var bragt til standsning fra 230 til 0, lige så hurtigt vendte hele mit liv på hovedet. Uagtet den hårde medfart lykkedes det mig at kravle ud af bilen i et helt stykke, og der begyndte virkeligheden langsomt at gå op for mig. Jeg havde smadret min alt for dyre Audi, jeg havde kørt, mens jeg var spirituspåvirket, og jeg havde sat alt over styr. Jeg løb fra stedet og forsøgte at finde ud af, hvad der efterfølgende skulle ske. 

I virkeligheden var jeg i vildrede og anede ikke mine levende råd. Så begyndte den rationelle side af min hjerne pludselig at tænke over Audien, der nu holdt midt ude på motorvejen. Så bare for at få gjort noget konstruktivt ringede jeg til et fejeblad og bad dem om at køre min bil på værksted, så den kunne blive repareret og gjort køreklar igen.

Men ikke bare havde jeg totalskadet Audien for en svimlende sum, den var stort set også ubrugelig igen. Som metafor kan man vel sige, at det samme var jeg. 

 

Selvom jeg var i live – var jeg forfulgt af den lille indre stemme, der konstant var efter mig. Stemmen spurgte i bebrejdende vendinger, hvorfor jeg var i live: ”Hvorfor fanden kunne du ikke dø, din svagpisser – selv dét kunne du ikke finde ud af.” Den selvsamme stemme er i dag blevet min bedste mentor og rådgiver, men den del kommer vi til senere.