Foredrag SMERTEN BLEV MIN DRIVKRAFT

Kom helt tæt på den modgang, Patrick har oplevet i sit liv og hører mere om de hændelser, der har gjort, at han drastisk ændrede sin kurs i foredraget Smerten blev min drivkraft.

FOREDRAG

Et tåkrummende foredrag som inspirerer og skaber handling

Oplev Patricks inspirerende rejse i foredraget ‘Smerten blev min drivkraft’. I foredraget tager Patrick dig gennem sin personlige rejse fra et liv i bandemiljøet og ekstremt misbrug, til i dag at være et forbillede. 

Gennem foredraget deler han de afgørende teknikker og redskaber, der hjalp ham ud af misbruget og hen mod et positivt tankemønster, der i dag hjælper ham med at bevare roen under pres og have tiltro til egne evner.

Du har måske set mig her før

Det kan du forvente af foredraget

Under foredraget vil jeres team blive guidet gennem en række strategier Patrick Simiglai selv har anvendt til sin egen personlige og professionelle udvikling.

Motivation og inspiration

Gennem inspirerende fortællinger og øvelser vil du opdage, at alt er muligt, uanset hvilke udfordringer du står over for.

Mentale værktøjer

Få effektive strategier til at styrke din mentale robusthed, nå dine mål og overvinde begrænsende tankemønstre.

Fornyet energi

Gå fra foredraget med en forfriskende dosis motivation og inspiration til at realisere dine egne ambitioner og drømme.

Praktiske tips

Lær 5 kraftfulde mentale “hacks”, du kan bruge i hverdagen for at skabe positive forandringer.

w

Personlig vejledning

Få skræddersyede råd og vejledning til at håndtere dine specifikke problemstillinger.

Genstande drukket dagligt

FORANDRINGEN

FRA BANDEMILJØ TIL IRONMAN
– med den indre dialog

Et af de mest værdifulde værktøjer og egenskaber Patrick har tilegnet sig selv, er kontrollen over den indre dialog. Derfor tager han dig i foredraget ‘Smerten blev min drivkraft’ gennem hvordan han med tankens kraft og teknikker har lært at mestre den lille stemme i hovedet.

Kontrollen har taget ham fra bandemiljø til en ironman, og har været instrumental i hans udvikling fra det kriminelle miljø til mønsterbryder. Den har blandt andet hjulpet ham med at nå sine mål, og sætte personlige rekorder som.

 

Personlige rekorder

N

Løbet 6 Maratons på 45 timer

N

Svømmet 37 km

N

Fuldført ultraman på 38 timer

N

Ropeclimb 4,3 km på 21 timer

Genstande drukket dagligt

smerten blev min drivkraft bog

BOGEN

SMERTEN BLEV MIN DRIVKRAFT
– Foredraget blev til en bog

I 2023 opnåede Patrick noget, han aldrig havde drømt om som barn – han udgav sin egen bog. Denne bog, som deler navn med hans foredrag – ‘Smerten blev min drivkraft’, giver dig mulighed for at dykke ned i Patricks tanker, lære af hans 23 mentale teknikker og referere tilbage til nøglepunkter fra foredraget og Patricks liv – lektioner som altid vil være værdifulde. 

Det er også muligt at købe Patrick’s bog til foredraget med en personlig hilsen.

UDTALELSER

HVAD SIGER ANDRE OM FOREDRAGET?

Tak til Patrick for et super autentisk og inspirerende foredrag. Jeg vil helt klart anbefale at give sig selv muligheden for at lytte til Patricks livshistorie og lade sig inspirere til at blive en stærkere og bedre version af sig selv.

ZIENNA LOUISE

Patrick Simiglai formår at holde foredrag som virkelig "rykker". Patrick rykker den enkelte ud på stolekanten, rykker den enkeltes indstilling - og rykker den enkeltes holdning til det at være pro-aktiv.

CARSTEN LUND MADSEN

Patricks historie får hårene til at rejse sig og hjerte til at synke. Hvis du mangler motivation i dit liv, så er du kommet det HELT rigtige sted. Jeg kan kun give Patrick’s foredrag min største anbefaling.

KATRINE LAUSTSEN

KONTAKT

Vil du høre mere om foredraget?

Står du tilbage med spørgsmål til foredraget, bogen eller måske vil du booke ham til et virksomhedsforedrag? Udfyld kontaktformularen nedenfor og stil Patrick alle de spørgsmål du måtte have – så svarer han dig hurtigst muligt.

5 + 5 =