MENTORFORLØB

MENTORFORLØB – CONTROL YOUR MIND

Control Your Mind er mentorforløbet for dig, der ønsker at tage kontrollen tilbage over din indre dialog, og samtidig gøre din indre kritiker til største allierede og støtte. 

CONTROL YOUR MIND

Tag styringen over din indre dialog med et mentorforløb

Føler du dig ofte ramt af selvbebrejdelse og tvivl, når du ser dig i spejlet eller står over for udfordringer? Du er ikke alene. Mange mennesker kæmper med en negativ indre dialog, der begrænser dem og holder dem tilbage. Men det behøver ikke at være sådan! Gennem et mentorforløbet CONTROL YOUR MIND hjælper jeg dig med at omdanne din indre kritiker til din bedste ven og skabe en positiv forandring i dit liv.

Et fleksiblet forløb – trin for trin

Alle udvikler sig på hver sin måde og i forskelligt tempo – derfor har jeg lavet trin-for-trin videoer, sådan at mentorforløbet er fleksibelt og tilpasses din hverdag. Videoerne tager dig gennem de 27 teknikker, jeg selv har anvendt til at omdanne min indre dialog til en allieret.

Du skal ikke gå alene gennem rejsen,  derfor er jeg der under hele forløbet, til at guide og motivere dig – især når det bliver svært.

Forløbets opbygning

Mentorforløbet “CONTROL YOUR MIND” er skabt for at hjælpe dig med at tage kontrol over din indre dialog. Forløbet varer mellem 12 og 20 uger og inkluderer personligt tilpassede 1:1 samtaler på 45 minutter, fordelt over tre sessioner – sådan at du får det maksimale udbytte af dit mentorforløb.

I mentorforløbet skal du gennem disse temaer

Fortid, selvtillid & motivation

Følelser, selvværd & tankemønstre

Åndedræt, værdier & miljøer

Visualisering, meditation & intuition

Modgang, drivkraft & kommunikation

Disciplin, vilje & at blive på sporet

DIN FORANDRING

Efter forløbet vil du opleve

Efter mentorforløbet hos mig, vil du føle dig uovervindelige – ikke til at skyde igennem. Du vil have fundet en indre ro og tro på dig selv, der gør at du vil møde udfordringer og forander med oprejst pande.

Du vil have fået værktøjer, der styrker dig resten af livet som

N

Positiv indre stemme

N

Have indblik i, hvad der tricker dit negative mønster.

N

Vide, hvorfor det er opstået (din bagage).

N

Have overblik og overskud.

N

Viden om, hvordan du kan overskue din egen adfærd – og dermed undgå at falde tilbage.

N

Mental robusthed

I et mentorforløb hos mig er du ikke en klient, du er et medlem af mit team.

Vi er et team, som ønsker at udvikle os, og derfor har jeg skabt dette fællesskab, så du kan dele dine sejre, dine mål og blive heppet på af ligesindede. 

Den vigtigste samtale du har i dit liv, er den du har med dig selv. Så hvorfor ikke have en positivt dialog og mestre at bruge den konstruktivt? Lad mig hjælpe dig med at få et stærkere og mere postivt mindset, hvor du kan blive din egen største fan, så du gøre det ukomfortable mere behageligt at være i.

DETTE KAN DU GLÆDE DIG TIL!

DETTE INDGÅR I FORLØBET

Når du tilmelder dig CONTROL YOUR MIND mentorforløbet, får du meget mere end personlig 1:1 sparring med mig.

Du får også adgang til et netværk af ligesindede, der hver dag arbejder mod at blive bedre versioner af sig selv, billetter til foredrag som smerten blev min drivkraft og meget mere.

SOM EN DEL AF FORLØBET FÅR DU OGSÅ

N

Online gruppemøder hver uge, også efter endt forløb

N

Sms-service

N

Månedlige challenges.

N

Foredragsbillet

N

Mulighed for selvudviklingsture til f.eks. Bornholm.

N

Netværk i en privat Facebookgruppe

N

Motivationsvideoer og taler.

UDTALELSER

HVAD SIGER ANDRE OM MENTORFORLØBET

Et forløb hos Patrick har hjulpet mig med at være mere positiv, tage nogle beslutninger, og udfordringer op jeg normalt ville gå langt udenom. Han har givet mig nogle mentale værktøjer og redskaber jeg selv kan tage med mig videre i min drøm.

LISA SVALEBECH

Tak til Patrick for et super autentisk og inspirerende foredrag. Jeg vil helt klart anbefale at give sig selv muligheden for at lytte til Patricks livshistorie og lade sig inspirere til at blive en stærkere og bedre version af sig selv.

ZIENNA LOUISE

Patrick Simiglai formår at holde foredrag som virkelig "rykker". Patrick rykker den enkelte ud på stolekanten, rykker den enkeltes indstilling - og rykker den enkeltes holdning til det at være pro-aktiv.

CARSTEN LUND MADSEN

KONTAKT

Skal du med på mentorforløbet?

Mm du har spørgsmål til mentorforløbet eller du vil tilmelde dig, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor – så besvarer jeg alle dine spørgsmål og tager gerne en indlende snak med dig – P.S. Du er en badass.

14 + 2 =