OM PATRICK

Misbruget

I 2017 kørte Patrick galt med 200 km/t i sin alt for dyre Audi Q7, som han havde anskaffet for at booste sin selvtillid. Han mistede sit kørekort en måned efter ulykken med en promille på 2,7. Han drak over 45 genstande om dagen og sniffede 1-2 gram kokain.

Vendepunktet

Den 4. november 2018 deltog Patrick i en fest, hvor en pige blev “drugget”, og denne uretfærdighed skabte en vrede, der motiverede ham til at vende sit liv og begynde at arbejde med sine dæmoner.

Grønland

I 2019 flyttede Patrick til Grønland for at arbejde som brolægger og begyndte her at afbetale sin store gæld på 350.000 kr.

Første marathon

I 2020 delte Patrick på Instagram sin kamp mod dæmonerne. Han stødte på David Goggins og begyndte at træne i marts. Han ændrede sin arbejdstitel fra brolægger til foredragsholder i oktober 2020 og løb sit første marathon i november.

Fængselsafsoning

I 2021 indhentede fortiden Patrick, og han afsonede 40 dage i fængsel. Han brugte de 40 dage på at lære engelsk ved at oversætte fra en ordbog. Han gennemførte flere ultraløb på 100 miles, Hell Run, Mt. Everest trappeløb, svømmede 37 km og deltog i David Goggins’ 4x4x48 med vægtvest.

Stjerneboksning

I 2022 kastede Patrick sig ud i endnu et vildt projekt og rope climbede 860 ture i et 5 meter reb. Teoretisk slog han verdensrekorden, men han mener ikke, at turen ned skal tælle med. Han deltog i stjerne boksning og sluttede året af med en ultraman (2,5 x Ironman). Han begyndte at skrive sin bog og holdt sit hidtil største foredrag for 70 personer.

Korpset og bogudgivelse

I 2023 startede Patrick året med 3 uger i Indien, hvor han sammen med sin forlovede arbejdede frivilligt for Gadens Børn. I april deltog han i optagelserne til “Korpset” på TV2, og her ses det tydeligt, at han ikke lader umiddelbare undskyldninger begrænse sig. Han udgav sin bog med et stort show, hvor blandt andet Bryan Rice sang, og Marie Brixtofte m.fl. var på scenen. Han fordoblede sin virksomheds omsætning.

Bremen teater

I 2024 startede Patrick året med at rejse til Nord Norge og fandt sig nemt til rette i de ekstreme kolde forhold. Det var også starten på en dokumentar, som skal styrke 10 unges mentale rygsæk. I marts fyldte han Bremen Teater med sit anmelderroste foredrag. Han har mange projekter i støbeskeen for året.