ONLINE MENTORFORLØB

Opnå dit fulde potentiale med et g.r.i.t forløb

G.R.I.T er et online mentorforløb – skabt af Patrick Simiglai – der er designet til erhvervsfolk, ledere og sportsfolk, som stræber efter at opnå topresultater og være blandt de førende i deres branche.

G.R.I.T MENTORFORLØB

Online mentorforløb med Patrick Simiglai

Patrick Simiglai online mentorforløb er til dig, der stræber efter mere – som vil nå sine mål og ikke er villige til at gå på kompromis – og nemlig at opnå et G.R.I.T. mindset. 

Gennem det intensive online mentorforløb på 3 måneder, vil du lære teknikker der sikrer at du altid er stillet skarpt ind for at nå dine mål – uanset hvilke udfordringer der måtte være foran dig.

Vaner og kerneværdier spiller en central rolle i den personlige udvikling og i at opnå et G.R.I.T mindset, da det er fundamentet for de vedvarende resultater. Derfor arbejdes der intensivt med disse emner i online mentorforløbet, for at sikre, at du opretholder dine resultater – også på den lange bane.

Skal du opnå et G.R.I.T mindset?

Hvad er GRIT?

G.R.I.T. er et psykologisk begreb, der stammer fra USA, og beskriver personer med et særligt stærkt mindset. Disse personer er kendetegnet ved en unik blanding af passion og vedholdenhed, som driver dem til at nå deres mål, uanset hvilke udfordringer de måtte møde. De er målrettede, engagerede og afslutter det, de begynder på, hvilket gør dem særligt modstandsdygtige og succesfulde i deres stræben efter langsigtede resultater.

G

GUTS

Modet til at tage udfordringer op og stå fast, selv når tingene bliver svære.

R

Resilience

Evnen til at komme sig efter tilbageslag og fortsætte mod målet.

I

Initiative

At tage ansvar og handle målrettet mod ens ambitioner.

T

Tenacity

trættelig vedholdenhed i jagten på at opnå langsigtede mål.

FORLØB

Sådan er forløbet

Det online mentorforløb er struktureret, så det sikrer dig maksimal personlig og professionel vækst. Gennem en kombination af praktiske værktøjer og støttende elementer, bliver du gennem online forløbet guidet mod dine mål – og G.R.I.T mindsettet.

N

Praktiske opgaver

 Eksekvér din læring med opgaver, der skubber dig mod dine mål.

N

Værktøjer

Effektive værktøjer til at planlægge og strukturere dine mål

N

Motiverende videoer

Hold momentum med inspirerende og handlingsorienteret indhold.

N

Ugentlig gruppecoaching

Få støtte og ansvarlighed i en gruppe af ligesindede.

Genstande drukket dagligt

Patrick Simiglai – Hvem er han?

Patrick Simiglai er en mentaltræner og coach fra København, kendt fra TV2-programmet ‘Korpset’ og som forfatter til bogen Smerten Blev Min Drivkraft. Bogen fortæller hans gribende historie om at vokse op under vanskelige forhold og præsenterer mentale teknikker, som har hjulpet ham til at overvinde udfordringer og opnå succes.

I dag anvender Patrick disse erfaringer i sine online mentorforløb, hvor han fokuserer på at udvikle et GRIT mindset hos sine klienter. Gennem målrettet vejledning hjælper han individer med at opbygge vedholdenhed, modstandskraft og passion, som er essentielle for at nå deres langsigtede mål og skabe personlig succes.

Genstande drukket dagligt

Du har måske set mig her før

Fordele og resultater ved G.R.I.T mentorforløb

G.R.I.T er et online mentorforløb, der giver dig værktøjerne til at opnå ekstraordinære resultater. Forløbet lærer dig at omsætte dine ambitioner til handling og samtidig opbygge vedvarende vaner, der vil bidrage til din succes. 

High performance vaner og rutiner

Skab varige og effektive vaner, der dagligt øger produktivitet og performance.

Mental styrke og resilidens

Opbyg en stærk mental robusthed, der hjælper dig med at overvinde enhver modgang.

Eksekvering på målsætning

Omdan dine mål til konkrete resultater gennem strategisk planlægning og konsekvent handling.

Personlig og professionel vækst

Bliv den bedste version af dig selv og oplev vækst både personligt og professionelt.

KONTAKT

G.R.I.T – et online mentorforløb. Vil du høre mere?

Er du nysgerrig på, hvordan et online mentorforløb med Patrick Simiglai kan hjælpe dig med at udvikle et G.R.I.T mindset? Tag kontakt ved at udfylde kontaktformularen eller sende en mail direkte på ps@patricksimiglai.com.

2 + 8 =